ByNies is opgericht in augustus 2023 door Nyske. Het is een kleine onderneming die staat voor een persoonlijke service. Zowel in de winkel op de Oude Havenstraat 4 in Buitenpost als op de webshop zijn alle 130+ artikelen te vinden. Met veel aandacht wordt alles uitgezocht. Zo zijn de sieraden gemaakt van Stainless Steel, dit houdt in dat ze dus niet verkleuren en lang mee zullen gaan. Komen de prachtige Gilets & Jasjes uit India en wordt veel kleding gemaakt in modeland Italië.

En wie zit er nou achter ByNies? Ik ben Nyske Faber, 20 jaar jong en woon al mijn hele leven in Buitenpost! Misschien ken je mij al van Borduurdesigns, mijn bedrijf wat ik 2,5 jaar geleden begon. En ondertussen een beetje uit de hand gelopen is. Opzoek naar een nieuwe uitdaging kwam de Oude Havenstraat 4 op mijn pad, een plek waar ik alle ruimte voor mijn borduren heb en mijn eigen winkeltje mag openen. ByNies is gericht op Kleding, Sieraden & Meer!

Heb je een speciale vraag waar je niet uit kunt komen? Stuur gerust een berichtje via de contactpagina of de social media kanalen en er wordt contact met u opgenomen over de mogelijkheden. Of kom langs in de winkel!